Opbouw en afwerking van de Finse kota
Alle kota's en prieëlen worden geleverd in geassembleerde delen, d.w.z. dat wanden en daksegmenten compleet gemonteerd zijn. De opbouw is daardoor niet moeilijk, het geheel staat in één dag. Als voorbereiding daarvan moet wel eerst een fundament gemaakt worden. Dat kan een betonplaat zijn, of u kunt kiezen voor een open, geventileerde vloer, of een prefabvloer. Hako Holland zal u in die keuze begeleiden. - In deze fase moet ook rekening worden gehouden met de eventuele aanleg van water- en/of electriciteitsleidingen. - Op het fundament worden dan de funderingsbalken aangebracht.
 
In één dag opbouwen, en één dag afwerking !
Bij elke levering ontvangt u maat-tekeningen en een opbouw-handleiding in het Nederlands, waardoor het monteren van de wanden en het dak eenvoudig en begrijpelijk gemaakt wordt. Als het geheel staat kan deze worden afgewerkt en ingericht. Voor de afwerking kunt u kiezen uit verschillende kleuren impregnanten. Ook voor de dakbedekking (shingles) heeft u keuze uit verschillende kleuren. Zie opbouwvideo op Youtube: Arctic Finland House - Assembly instructions
 
Inrichten
In overleg kunt u de inrichting zelf bepalen betreffende zitbanken, grill, rookkap, etc. Voor verdere inrichting verwijzen wij u graag naar de webpagina Inventaris, waar u onder meer de rendierhuiden aantreft die uw kota een onvervalste arctische sfeer geven.
Opbouwvolgorde van een kota in drie fasen: het fundament, het plaatsen van de wand-panelen, en het aanbrengen van de dakpanelen.

Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten
Copyright © Hako Holland